Trello intro – Tænk-par-del øvelse

Trello intro – Tænk-par-del øvelse

  • Først 4 minutter alene: Åbn alle kort, læs beskrivelsen og prøv at klikke i tjeklisterne. Klik fluebenene væk igen, så du her og nu efterlader alle tjeklister “ubrugte”. Prøv også at flytte et kort fra en liste til en anden. Flyt kortet tilbage igen, så også listerne fremstår “ubrugte” i første omgang.
  • Så 5 minutter med skuldermakker: Det I skal bruge de her kort til er at I bliver enige om at enhver i gruppen kan stå må mål for de flueben, der er sat. Prøv det derfor af to og to: Find et punkt, som den ene synes, at det kan hun eller han godt men makkeren synes ikke hun eller han kan, så forklar hinanden det og prøv det af i Excel eller Google Regneark. Når den, der følte sig mindst sikre i “et flueben”, så kan gøre det der stod, i Excel, er fluebenet klar til at blive sat. Det er “mekanikken” I skal bruge i denne øvelse, som vi gentager dagligt kurset igennem.
  • Til sidst 2 minutter i gruppen: Der er mange flere flueben end dem jeg regner med I kan nå at diskutere igennem i løbet af den kommende uge. Styr derfor efter overskrifter og sværhedsgrader, som passer til jeres gruppe. Bliv enige om ambitionsniveau og dagens program ud fra hvad underviser har sagt, der skal gennemgås.

About Morten Engelsmann

Underviser i matematik, kommunikation, it og samarbejde. Uddannet indenfor skovbrug, statistik og matematik. Arbejdserfaring indenfor miljø, industri, offentlig administration og it/tele.
This entry was posted in Blended learning, Flow, Mestring and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Trello intro – Tænk-par-del øvelse

  1. Pingback: Kursus i Regneark med brug af Trello | Aktiv spejling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *